Side00

Hvad er forskellen mellem basisfoder til katte på dåse og snackmad på dåse?

1. Hvad er kattesnacks på dåse?

Kattemadder på dåse er en snack, som katte normalt spiser.Næringsværdien af ​​den er ikke høj, men smagen er meget god.Få katte vil ikke lide at spise kattesnacks på dåse.

Det anbefales ikke, at du ofte fodrer dine katte med dåsesnacks, da der vil være flere tilsætningsstoffer i kattesnacks på dåse, og nogle dåser med kattesnacks vil også tilføje lokkemidler.

Katte, der spiser snacks på dåse i lang tid, vil udvikle en dårlig vane med at spise kræsen.Hvis katte ofte spiser snacks på dåse, vil katten spise kattemad uregelmæssigt, hvilket vil føre til ernæringsmangel og usunde katte.

Og katte, der ofte spiser kattesnacks på dåse, er også tilbøjelige til at få symptomer på at blive vrede, så kattesnacks på dåse kan kun gives til katte lejlighedsvis som snack.

2. Er det bedre at dåse kattefoder eller dåse kattesnacks?

Er basismad på dåse bedre eller snackmad på dåse?Når du vælger disse to dåsemoder, skal du tage stilling i forhold til kattens fysiske tilstand.

For eksempel spiser katte normalt normalt og har ingen dårlig vane med at spise kræsne.Så kan du give dine katte nogle kattesnacks på dåse for at forbedre maden, men spis ikke for meget.Med hensyn til antallet af fodring, i færd med at opdrage katte, skovl afføringen. Du kan spise kattefoder på dåse til din kat en gang hver 1-2 uge.Du kan blande dåsemoderet i kattefoderet hver gang, og lade katten spise det sammen med kattefoderet.(Nyfødte killinger (1-2 måneder) kan ikke spise dåsemad!)

Men hvis katten har dårlig appetit og ofte ikke kan lide at spise, så anbefaler katten, at du vælger dåse kattefoder til din kat, fordi ernæringen i kattens basisfoder er mere omfattende, hvilket er meget nyttigt for de katte, der ikke kan lide kattemad.fordel.

Konklusion: Basisfoder på dåse er velegnet til katte, der ikke kan lide at spise.Katte, der ikke bryder sig om at spise, kan få næringsstoffer nok gennem dåse kattefoder, mens kattesnacks på dåse er velegnede til katte med god appetit.Dens funktion er at forbedre maden.


Indlægstid: Jan-07-2022